Gezond bereid logo

Hoe werkt het

De maaltijden van Gezond Bereid worden dagelijks bereid door ons culinair team in de keuken van Magnushof in Schagen. Deze maaltijden worden dagelijks – tussen 8:45 en 11:00 uur – koelvers bij u thuis bezorgd door de enthousiaste vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn. Alleen op zondag is er geen bezorging: de maaltijd voor zondag wordt op zaterdagochtend geleverd.

Wij koelen uw maaltijd na het koken snel terug, waarbij er zo veel mogelijk vitaminen en mineralen bewaard blijven. U kunt de maaltijd eenvoudig verwarmen in de magnetron. Omdat wij alleen verse ingrediënten gebruiken zonder toevoegingen is de maaltijd na bezorging maximaal twee dagen houdbaar. U kunt kiezen uit drie verschillende menu’s. Wij kunnen rekening houden met uw dieetwensen.

Wilt u iedere dag een vers bereide maaltijd ontvangen? Lees hieronder dan verder en zie welke vijf eenvoudige stappen er nodig zijn om te genieten van een heerlijke maaltijd van Gezond Bereid!

 

Tarieven

Gezond bereid in 5 stappen

Wilt u ook dagelijks genieten van de verse maaltijden van Gezond Bereid? Bestellen is eenvoudig. Doorloop dan de vijf stappen hieronder en geniet!

bestellen

1. Bestellen

U kunt uw maaltijden bestellen via dit formulier of door te bellen met 0224-273150 (elke werkdag tussen 8:30 en 11:30 uur). U kunt uw bestelling doorgeven, maar ook eventuele dieetwensen of consistentie kenbaar maken. U kunt uw keuze telefonisch doorgeven voor de eerstvolgende twee weken. Na deze twee weken kunt u kiezen via menulijsten – in papieren of digitale vorm – die eens per week wordt vernieuwd. Er is geen minimale afnameverplichting: het is dus geen abonnement. Het enige dat wij vragen is wel minimaal een hoofdgerecht af te nemen.

bezorgen

2. Bezorgen

Uw maaltijd wordt bezorgd door enthousiaste vrijwilligers  van Wonen plus Welzijn tussen 8:45 en 11:00 uur.

verwarmen

3. Verwarmen

U kunt uw maaltijd eenvoudig opwarmen in de magnetron: 4 minuten op 600 watt.

genieten

4. Genieten

Geniet van de heerlijke maaltijd van Gezond Bereid!

facturering

5. Facturering

De facturering wordt gedaan door Wonen Plus Welzijn. Dit wordt gedaan na het ontvangen van het incassoformulier – die wordt afgegeven na de eerste bestelling. Rond de 23e van de opeenvolgende maand wordt de rekening geïncasseerd.