Gezond bereid logo

Tafeltje dekje

Dagelijks een gezonde maar vooral lekkere maaltijd, koelvers bezorgd bij u thuis met de service van Tafeltje Dekje. Bereid door ons culinair team in de keuken in Schagen. Wij koken alleen met de beste en verse ingrediënten, zonder toevoegingen.
Een heerlijke maaltijd, gezond bereid én met gemak bij u op tafel.

Bezorging is mogelijk in alle plaatsen in de gemeenten Schagen, Hollands Kroon en Dijk en Waard, zoals:
’t Zand, Callantsoog, Petten, Sint Maarten, Warmenhuizen, Wieringerwaard, Slootdorp, Tuitjenhorn, ’t Veld, Anna Paulowna, Den Oever, Hippolytushoef, Wieringerwerf, Middenmeer, Broek op Langedijk, Noord Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Oudkarspel, Sint Pancras, De Noord, Koedijk, Veenhuizen, Zijpe.

lekker • lokaal • gezond • betaalbaar

Voor het eerst een maaltijd bestellen?

Eerste maaltijd gratis

Wanneer het voor u lastig is zelf maaltijden te bereiden – door leeftijd, beperking of ziekte – is de maaltijdservice van Gezond Bereid een uitkomst. Iedere dag heeft u de keuze uit heerlijke, verse en seizoensgebonden gerechten en menu’s. U bent vrij om hieruit uw eigen maaltijd samen te stellen, te kiezen uit één, twee of drie gangen en alleen op dagen dat u gebruik wilt maken van de maaltijdservice. We houden rekening met uw dieetwensen, gebruiken alleen de beste lokale ingrediënten en bezorgen maaltijden koelvers bij u thuis.

Online bestellen!
Wilt u online bestellen? Dat kan! Laat het ons weten bij uw aanmelding. U krijgt dan inloggegevens en kunt dan via online bestelsysteem alle menu’s en ingrediënten zien. Super handig! Ook ideaal als u maaltijden wilt bestellen voor uw familielid of andere dierbare.

Aanmelden
Al bekend bij ons?

Voor herhaalbestellingen, klik dan op één van onderstaande twee buttons.

Wonen plus Welzijn

Geniet dagelijks van verse maaltijden

Lekker

Dagelijks de keuze uit drie verschillende, heerlijke menu’s.

Lokaal

Ingrediënten worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Uw maaltijd wordt dagelijks bereid in de keuken in Schagen.

Gezond

Geen toevoegingen en alleen met de beste verse ingrediënten!

Betaalbaar

Een drie-gangen-menu voor slechts € 8,75!

Enthousiaste vrijwilligers!

De maaltijden worden bezorgd door enthousiaste, betrokken vrijwilligers van Wonen Plus Welzijn. Terwijl zij een heerlijke maaltijd bij u bezorgen, houden ze tegelijkertijd een oogje in het zeil. Daarmee hebben zij een belangrijke signalerende taak; een prettig idee voor uzelf en uw naasten.

Afbeelding

Aanmelden maaltijdservice

Uw eerste maaltijd ontvangt u uiterlijk drie werkdagen na uw aanmelding. Na aanmelding nemen wij uiterlijk de eerstvolgende werkdag contact met u op om details door te spreken, zoals bijvoorbeeld de menukeuze en eventuele dieetwensen.

Geboortedatum(Vereist)
E-mail service
Ja, ik wil graag via e-mail op de hoogte gehouden worden over voor mij interessante informatie, producten, diensten en aanbiedingen van Gezond Bereid.
indien van toepassing
DD slash MM slash JJJJ
Na uw aanmelding duurt het drie werkdagen voor u uw eerste maaltijd kunt verwachten. Let op: dit is alleen de bij de eerste aanmelding zo.
Uw menukeuze voor de eerstkomende twee weken wordt telefonisch doorgesproken na uw aanmelding.
indien van toepassing
indien van toepassing
LET OP: deze naam hoeft u alleen in te vullen indien u dit gevraagd wordt ivm de ambassadeurscampagne.

Wim Tesselaar

Ik ben blij verrast door de ruime keuze en leuke lokale gerechten.

Cobi Huiberts

Ik vind het eten grandioos en ben heel blij met de geweldige gerechten.

Albertus Barents

De maaltijd is heerlijk vers. Ik heb niks te klagen!

Silvia Bavius

Ik ben heel blij met de enorme variatie in maaltijden.

Boni Coppens

Ik ben heel blij met de goede keuze. De aparte dingen zoals de wraps, stamppotten en pasta gerechten zijn erg verrassend. Dit gun je een ander ook. Ik had niet verwacht dat dit allemaal mogelijk was.

Onze partner

Wonen Plus Welzijn

Wonen Plus Welzijn bezorgt de maaltijden in de gemeenten Hollands Kroon, Dijk en Waard  en Schagen.

Veelgestelde vragen

Wat is een koelverse maaltijd?

De maaltijden worden volgens de richtlijnen Gezonde Voeding bereid door het culinair team van Gezond Bereid, onderdeel van Woonzorggroep Samen. Na bereiding wordt het eten snel teruggekoeld, waardoor de smaak en voedingswaarden optimaal behouden blijven. Omdat wij geen toevoegingen als e-nummers gebruiken, zijn de maaltijden na bezorging nog twee dagen in de koelkast houdbaar.

Hoe kan ik bestellen?

Hier is het bestelproces beschreven.

Uit welke maaltijden kan ik kiezen?

Indien u zich aanmeldt via het aanmeldformulier, wordt u gebeld en worden uw voorkeuren en dieetwensen besproken. Dit is een bestelling voor de eerstvolgende twee weken. Na deze twee weken kunt u kiezen via menulijsten die eens per week worden vernieuwd.

Kan ik ook grotere of kleinere porties bestellen?

Ja u heeft bij groenten, aardappelen en eenpansgerechten de keuze uit een klein, middel, groot of dubbel portie.

Ik volg een dieet, kunnen de maaltijden worden aangepast aan mijn dieetwensen?

Jazeker. Wij verstrekken de maaltijden op basis van de de meest voorkomende diëten en hanteren de consistentie Iddsi 3 t/m 7b.

Hoe snel na aanmelding kan ik de eerste maaltijd ontvangen?

Na uw aanmelding duurt het drie werkdagen voor u uw eerste maaltijd kunt verwachten. Let op: dit is alleen de bij de eerste aanmelding zo.

Is dit een abonnement?

Nee, er is geen minimaal afnamehoeveelheid. Het enige dat wij vragen is wel minimaal een hoofdgerecht af te nemen. En zodra u geen bestelling meer doorgeeft, stopt de bezorging automatisch. Wij zullen dan telefonisch contact opnemen als u geen bestelling heeft doorgegeven. Mocht u de maaltijden (tijdelijk) willen stopzetten, willen wij u vragen dit aan ons door te geven. Dit kan op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur op telefoonnummer 0224-273150.

Wat moet ik doen als mijn maaltijd niet bezorgd is?

De reguliere bezorgtijden zijn tussen 8:45 en 11:00 uur. Mocht het een keer voorkomen dat de bezorger nog niet geweest is, kunt u bellen met 0224-273150. In de meeste gevallen heeft de bezorger dan iets vertraging opgelopen en komt hij of zij niet veel later.

Ik heb vragen over een bepaald menu of de ingrediënten, waar kan ik dan terecht?

Voor vragen over menu’s of de ingrediënten kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u van elke maaltijd de ingrediënten inzien op ServiceBuddy van Amyyon: dit is de online bestelservice van onze maaltijden. Indien u gebruik wilt maken van de online bestelservice, verzoeken wij u dat aan ons door te geven. Dan ontvangt u hiervoor de inloggegevens. Dit kan op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur op telefoonnummer 0224-273150.

Wat is Tafeltje Dekje?

De service van Gezond Bereid: dagelijks een koelverse maaltijd bezorgd bij u thuis. Eenvoudig in 4 minuten opgewarmd in de magnetron.

Ik heb een andere vraag.

U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur op telefoonnummer 0224-273150.

Gezond Bereid

Dagelijks verse maaltijden

Wil je anderen helpen door maaltijden rond te brengen?

Meld je dan nu aan als vrijwilliger!

Bel met 0224-273150 (op werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur)