Lekker
Dagelijks de keuze uit drie verschillende, heerlijke menu’s.
Elke maand zetten we een nieuw, verrassend Recept van de Maand in de schijnwerpers. Speciaal voor iedereen die graag thuis kookt met verse, gezonde ingrediënten.
Met deze maand: Zoete aardappel andijvie stamppot op Indiase wijze
Ingrediënten | Hoeveelheid | Merk |
Zoete aardappel | 800 gram | |
Andijvie | 500 gram | |
Olijfolie | 1 eetlepel | |
Kalkoenfilet blokjes | 300 gram | |
30+ geraspte kaas | 4 eetlepels | |
Peper | ||
Zout | 80 gram p.p. | |
Gekarameliseerde ui | ||
Paprika | ||
Schil de aardappels en kook de zoete aardappels in een ruime pan met water en een bouillonblokje. Laat ze in ongeveer 15 tot 20 minuten gaar worden. Giet vervolgens het water af, maar vang een klein beetje kookvocht op. Stamp de zoete aardappels tot een smeuïge puree met een snufje zout en peper. Snijd de gegrilde paprika’s in stukjes en roer deze samen met de geraspte kaas en andijvie door de aardappelpuree. Serveer de puree met de gebakken kalkoenfiletblokjes erbij. Vul aan met gekarameliseerde ui (de uitjes voor langere tijd, +/- 45 minuten, op lage temperatuur verwarmen).
Genieten maar!
Dagelijks de keuze uit drie verschillende, heerlijke menu’s.
Ingrediënten worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Uw maaltijd wordt dagelijks bereid in de keuken in Schagen.
Geen toevoegingen en alleen met de beste verse ingrediënten!
Een drie-gangen-menu inclusief bezorging voor slechts € 9,50!